Калкулатор за стоматолошки услуги

Стоматолошките третмани секогаш се индивидуални за секој пациент и се дизајнирани со цел да го решат неговиот дентален проблем и потреба. Калкулаторот ви дава приближна слика за висината на стоматолошките услуги. Таа не е најпрецизна, но во секој случај ви дава старт-ап план со кој можете да дојдете кај нас и да поразговарате со стоматолог. Нашите стоматолози ќе бидат задоволни да ви помогнат и да ви понудат решенија или специјални бонус-пакети кои опфаќаат целосна реконструкција или реконструкција на насмевката.

Нашиот калкулатор нуди опција за пресметување на стоматолошките услуги што ги пружаме. Овој калкулатор или пресметката што ќе ја добиете со него не е гаранција за плаќање. Пресметката служи да добиете приближна цена за некои од поскапите третмани, и тоа:

  • Коронки
  • Ендодонтски третмани
  • Ортодонтски третмани
  • Мостови
  • Протези
  • Пародонтална хирургија

Како да го направите Вашиот план?
Го направивме калкулаторот многу лесен за користење. Само следете ги чекорите кои се бараат, пополнете ги податоците и одберете ја услугата. Кликнете на левата стрелка, услугите ќе се отворат и едноставно кликнете на третманот што мислите дека Ви е неопходен. Калкулаторот автоматски ги пресметува одбраните третмани и ја покажува целосната сума. Пробајте го и почнете со вашиот план сега…

Loading...
Дијагностички услуги
Орално здравје и одржување
Парадонтологија
Ласерска стоматологија
Ласерска стоматологија - дополнителни третмани
Ласерска хирургија
Ортодонција
Реставративна стоматологија
Ендодонција (лекување на заб/и)
Имплантологија
Протетика
Естетска стоматологија
0ден.

Многу важно!

  • Не носете забно-здравствени решенија или избегнете стоматолошка грижа базирана на информацијата од оваа страница или од оваа алатка. Употребете ја оваа информација исклучиво со цел да поразговарате со вашиот стоматолог, кога ви е потребна помош за решавање на некој ваш дентален проблем. Само вие и вашиот стоматолог можете да решите кој од стоматолошките третмани е најдобар за вас.
  • Калкулаторот не ви гарантира точен износ на трошокот околу вашиот стоматолошки третман.
  • Направената пресметка дава цена на одбраната услуга, меѓутоа таа не може да се смета за прецизна или точна!
  • Информациите дадени овде се пресметани според нашиот ценовник за 2022 година. Имајте на ум дека цените секогаш се предмет на промена, а овде се приближни, не точни!

Ве молиме да забележите дека калкулаторот не ви гарантира точен износ на трошокот. Не е прецизен туку приближно точен! За подобро разбирање на вашиот дентален проблем и добивање професионално мислење, ве молиме кликнете овде…. Нашиот тим ќе ве контактира веднаш по добивањето на СМС&ММС- формата.

Ви благодариме!