Материјали со кои работиме

Ординациите располагаат со врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители, со технички можности кои ги задоволуваат највисоките стандарди во работењето. Материјалите за работа внимателно се одбираат и за реставрација на забите се користат исклучиво материјали со висок квалитет.

omnia
camark
medipak
Beyond
vatech
zumax
smile line 1
zhermes
ceka
coltane
dentsplay
hoffman 1
microbruch
vertex
ivoclar
pd
septodont
niki
rhein
zirko
amman 1
mectron
vhf
ems
kavo