АЛАЈНЕР терапија со ORTHERO

АЛАЈНЕРИТЕ на Orthero нудат последна технологија за естетска ортодонција, односно терапија на исправање на забите без метални брекети. Постапката се одвива чекор по чекор, со персонализиран третман и невидливи проѕирни исправувачи или АЛАЈНЕРИ.

АЛАЈНЕРИТЕ може лесно да се  вадат и да се ставаат во устата, тие не се фиксирани за забите како што се металните брекети.

За повеќе информации во врска со АЛАЈНЕРИТЕ и нивните предности притиснете овде.

Видеа

Закажете термин