PRO BONO ПРОГРАМА ЗА ПАЦИЕНТИ

Почитувани,

За првпат кај нас и само во клиниките на EDG групацијата можете да добиете стоматолошки услуги кои можеби за некој од Вас се доста скапи и недостапни, а се однесуваат на стоматолошки третмани поврзани со рехабилитација, делумна или целосна реконструкција на забалата и вилиците. Ова значи дека целиот Ваш третман (лекување на заби, протетски надоместоци, импланти, вградување на биоматеријали итн.) ќе биде направен БЕСПЛАТНО, а истиот ќе биде придонес кон стоматолошката наука и пракса.

Доколку мислите дека сте кандидат за СПОНЗОРИРАЊЕ пополнете ја формата подолу и аплицирајте…

    Ви благодариме!

    Во соработка со |

    Во соработка со