БЕЛЕЊЕ НА ЗАБИТЕ

Здравите, убави заби не се само одлучувачки дел од нашиот изглед, туку и на нашата личност. Естетскиот забен изглед е синоним за успех, моќ и привлечност.

Беспрекорната бела насмевка се залага за здравје, убавина и успех. Студиите покажаа дека белите заби се важни за професионалниот и приватниот успех. Светли здрави заби ги прават луѓето да изгледаат младешки, позитивни и привлечни. Во текот на животот, може да се случи забите да се обезбојуваат и да не изгледаат повеќе светли и сјајни, иако редовно и темелно се чистат. Белењето може да ги осветли обезбоените заби. Со едноставен и безболен третман забите повторно стануваат светли и привлечни. Нашите материјали и опрема се секогаш во тек со современите трендови преку континуирани мерки за обука. Совесно се грижиме за здравјето на вашите заби, за да можете повторно да ја покажете вашата најубава природна насмевка.

Опсег на услуги

Нудиме различни методи за избелување на забите. За сите третмани, ние се грижиме да постигнеме најдобри резултати, користејќи ги најсовремените техники и материјали, без оштетување на забната супстанца.

EDG го нуди најсовремениот, технолошки најмодерниот, иновативен и уникатен систем за белење со ултразвучна кавитација од Beyond. Гелот за белење директно се нанесува врз забите, а стручниот персонал го прави тоа според упатствата за употреба под надзор на стоматологот. Употребата на најдобриот систем на американската компанија BEYOND дополнително го интензивира ефектот на белење.

За овој метод, изработуваме индивидуален пластичен сплинт кој се пополнува со гел за белење според желбата на пациентот и се следат упатствата за домашна употреба или за подобри резултати Ви нудиме готови производи од Beyond. Повеќе информации на

Постојат заби кои од различни стоматолошки третмани или на друг начин ја изгубиле природната боја. Тие се белат од внатре. Гелот за белење се остава во забот неколку дена, а за оптимални резултати третманот треба да се повтори неколку пати.

Напомена: Резултатите варираат на индивидуално ниво. За најдобри резултати ви нудиме советување. Повеќе информации на perioshop.mk

Видеа

Закажете термин